Katarzyna Błażejewska-Stuhr – dietetyk kliniczny i psychodietetyk, prowadzi zajęcia na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, autorka felietonów popularyzujących wiedzę żywieniową w magazynie “Zwierciadło” i w Radiu 357. Zajmuje się przede wszystkim żywieniem kobiet w ciąży, autorka bloga kachblazejewska.pl.
Daria Gradziuk jest psychologiem i psychodietetykiem, pracuje w obszarze analizy nawyków żywieniowych, odzyskania kontroli nad jedzeniem, rozumienia własnych emocji i motywacji w kontekście żywienia, głodu emocjonalnego, zajadania emocji.
Marta Kielak – dietetyk kliniczna i psychodietetyk. Współautorka książek „Zdrowe koktajle”, “Fit and sweet”, autorka e-booków i publikacji prasowych. Kieruje się zasadą: jedzenie powinno być pyszne, zdrowe i szybkie w przygotowaniu. Zachęca pacjentów do stawiania małych kroków, dzięki czemu poznają swój organizm, zmieniają nawyki, wracają do zdrowia i aktywności fizycznej.
Elżbieta Lange – psychoterapeutka specjalizująca się w nurcie Gestalt, psychodietetyk, dyplomowany diet coach. Od lat prowadzi prywatną praktykę w gabinecie, warsztaty oraz grupy terapeutyczne. Autorka książek „Emocje na talerzu”,„Nie t(ł)ucz się dietami”, „Gdybym tylko schudła…”.
Agata Ziemnicka – psycholożka, dietetyczka, pracuje z osobami z zaburzeniami odżywiania, wyznaje jedzenie intuicyjne i wierzy, że najważniejsza w dbaniu o siebie jest cierpliwość.